Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Friend

I know my friend would rather die,
than tell me a lie,
If she lied she wouldn't be my friend,
and our friendship would end.




Bunden vers (Rim) av Vizzly
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vizzly