Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina tårar blöder

Trillat från berget

långt under gru nden

skrapat upp

förstört vartenda nerv

musklerna sinade bort

 

När mina tårar blöder

och livet står tomt brevid

lyssnar jag ej längre

på vad som är var eller kommer

 

Grunden är bortspolad

och resterna håller på att ruttna bort

glädjen lyser ej längre vid horisonten 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 16:19



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Inte bra när du är så uppgiven min vän
det har bara jag ensamrätt på ;)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson