Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger du förstår

Du säger du förstår

men jag frågar dig

gång på gång

hur känns det då

 

Men du har inget svar

du tittar

och pratar om något annat

 

Sanningen är den

att vara gammal som ung

ligger inte i din natur

att förstå fullt ut

och medlidande

står mig upp till halsen

så säg inte mer 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 16:22



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
klyschor
Floskler
utantill rabblande av tomma ord

sååå tröttsamt såå
eller hur?
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson