Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv bara skriv

Det väller upp

tar överhand

 

följer fingrarna ut

skriv bara skriv

tills allt runnit ut

 

bakom ditt lugn

finner du ett sätt

att få ut din ilska

och kan göra allt rätt

så bara skriv

du behöver det




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-27 00:11



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Bästa sättet att hantera humöret på...
2008-01-27

  isabel louise
ja låt din penna glöda och tangenterna knattra :) fint skrivet!
2008-01-27

    Olives
förklarar precis hur bra skrift får ut känslor.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson