Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det får oss alla att se tavlor, att göra tavlor, att köpa tavlor och veta vad tavlor verkligen är....


Tavlor för, och av, män...



På en tavla i mitt rum
Finns en mörk kvinna
Vars uppknäppta blus
Visar 2 bröst, ner till
Strax under bröstvårtorna

Vad är det med detta
Hud och fett som fyller
En ”bulliknande” kroppsdel
Som får oss män att så tappa huvet…



(sen så tänker jag
om jag fick krama om och kyssa
dessa vackra bröst, vilken lycka)

;=)




Fri vers av LassO
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-01-26 18:56



Bookmark and Share


    Erika H
Ja, och där kom svaret.
Tänk att få vara nära bullarna... precis som ett mansbröst inbjuder till vila.

Ler...
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO