Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..vingel..

Vi tog en sparktur
två människor och
en lycklig schäfer

Det var lätt att sparka fram
den lycklige schäfern ville så gärna dra
och drog

Vi susade fram och vinglade till
nu kom en backe och vi höll i oss där vi kunde
skrattet kunde inte gömma sig




Fri vers av micke marin
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 21:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hög mysfaktor!
2008-01-26

  korpfjäder
Oh, det skrattet, det ljuva skrattet i snödrivorna!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin