Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var dags för en tur ut till vinterlandet igen


Två älgar hälsade artigt välkommen

Snön låg tät vintrig och vit
en öde vinterväg bort
djupt djupt in i skogen
öppnade sig världen igen med frisk luft.

Fåglarna kvittrade och festade på nötter och frön
Solen bländade och jag kisade glatt
Två älgar hälsade artigt välkommen
Hästarna bredvid gnäggade och grälade besvärat
att dom gillade inte älgarna
men dom var nöjda ändå
för vargen hade dragit sig undan idag.

Tre nya lamm, sen sist, bräkte förvånat
och stolta fårmammor stirrade överlägset.
Hönsen slappade inomhus i redet,
med tuppen antar jag.
Jag var på besök i paradiset igen.

Knack knack på dörren
Två kvinnor och schäfern hälsade välkommen.
Katter är som dom är och hade annat för sig.
Jag gjorde mitt eget te och vi pratade poeter.se



Kanske, fanns du där vid bordet.




Fri vers av micke marin
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 21:37



Bookmark and Share


  isabel louise
härlig beskrivning av ett vintrigt paradis.
2008-01-26

  korpfjäder
Om det verkligen var paradiset, så fanns alla du behövde där, vid bordet. Och var det inte paradiset, så kunde det väl vara detsamma....
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin