Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu jag behöver dig

Det är nu
jag behöver dig
när luften blivit
tung
när
ljuset sviktar
tankarna sköra som
iskristaller
inte skimrande
vackra
bara sköra
skrikande
gälla
stickande
knivskarpa
det är nu
du
kväver mig
kräver mig
tunna isars förbannelse
lögnens djup





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter