Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är Kärleken i helt fel format


Hårda Törnar

Jag skulle så gärna vilja ställa mig på tåspetsarna och lätt snudda vid dina läppar.
Smyga mina armar in under din tröja och varsamt smeka din hud.
Viska små vackra söta ord i dina öron, bara för dig.

Jag vill möta dig med en mjukhet som egentligen är Jag, men någonstans blir det så fel.

Jag vill egentligen bara krypa in i din famn. Tala om hur mycket Jag känner för Dig. Få Dig att verkligen känna.

Du ger mig ett gensvar av otyglad hårdhet. Du drar fram något i mig jag inte trodde fanns. Samtidigt som alla stormande käslor för dig rumlar omkring inom mig, vet jag inte riktigt Vad och Hur jag skall visa och känna.

Det är så mycket känslor. Det är så många tankar. Där finns så mycket mera än det du ser och får.

Kärlek... Ja visst är det. Men i vilket format vill du ha den.




Fri vers av BoingBoing
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-01-27 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing