Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken underbar solig dag

Solen den skinner av den

man blir så glad av att se skymten av.

Det var länge sedan sist du visade dig

så nog finns det hopp denna gång

också att det snart går mot vår fast det

dröjer  ännu ett litet tag .

Ska ta mig en härlig promenad

i solens glans njuta medans man kan

imorgon kanske det är grått och trisst

igen.Men sådan här dag så spritter

det ihela min kropp och är ganska smärt fri

från värk denna dag värmande sol gör

att jag mår mycket bättre så lite hopp

finns det vissa dagar

 




Fri vers av Ann-christin
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 10:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du har beskrivit detta att leva med en kronisk smärtsam sjukdom på ett jättebra sätt.
det finns DAGAR och så finns det dagar....
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin