Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dyster tystnad

Blickar ut

ser en blå himmel

bryr mig inte känner inte för det

kan lika gärna vara mörk och livlös

 

Det sprudlar av liv

utanför

men vill inte dit

känner inte för det

vill hellre gömma mig här

 

I en dyster tystnad

 ligger en strimma av hopp

behöver bara hitta

min egen sinnesro 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 10:59



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra tankar om verklighetens känslor man inte kan styra....
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson