Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd inte tiden ryggen

Lutar lite bakåt

vägen är svår

lätt att vända

 

Men tiden

din tid

ligger framför dig

 

Vänd inte tiden ryggen

det förflutna har aldrig mer att ge

och din dörr stängs då för alltid 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 12:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en filosofisk text med tid och rum som söker och finner...ställer betraktaren i fundering så som god poesi skall göra...
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Å andra sidan kan man lära sig av historien, så att man inte döms att återupprepa den.

\"It\'s not yesterday anymore\" (Talking Heads)
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson