Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp mig bort

Hör inte stormen

är i dess öga

Ser inte dimman

den är alltför tjock

 

Fastklistrad

i dåtid

hör inte längre mina egna skrik

 

Hjälp mig bort

låt mig få känna din värme

när kölden står brevid

ta mig till framtiden

där ljuset lyser klart

och verkligheten är fylld av hopp 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 12:49



Bookmark and Share


    ~maria~
känner igen mig i denna text..ibland känner man bara att man vill ta en paus från verkligheten och bara vilja att den man älskar tar och håller en i sina armar,utanför verkligeheten, utanför allt, bara vara i varandras armar och känna värmen av varann när det blåser kallt.
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
ta mig till framtiden

\"Ta mig 1000 dagar härifrån\", som ett gäng hälsingar (?) sjöng.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson