Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet

Jag vet spelets regler

men vill inte spela

 

Jag vet vad dåtiden gett

men vill inte öppna mina ögon

 

Jag vet sanningens budska

men är fånge i mig själv




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 12:55



Bookmark and Share


    Trast
Känner igen mig i denna dikt.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson