Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags verklighets poesi....


Brevet I



Ett brev betyder så mycket
Det hittades, efter att ”den som tyckte sej veta bäst”
Hade dött
Genom alla papper, saker och minnen
Så hittade hon brevet
Som ”den som tyckte sej veta bäst”
Hade gömt..

Hon mindes orden
”du förstår inte”
och ”jag vet bättre”
och ”han är inget för dej”
Nu satt hon med brevet
Som hon saknat så länge
Som knäckte henne
Genom att ”det aldrig kom”

Brevet som skulle betytt
Ett helt annat liv
”Jag hatar dej” väste hon
Så förbyttes allt, från kärlek till en människa
Till hat
Från besvikelse över en annan människa
Till bekräftelse
Och ny återfödd kärlek
Saknad… saknad
Trånad och sorg
Över ett förlorat liv…




Fri vers av LassO
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 14:21



Bookmark and Share


    papillon
En text med stor tyngd och stor, stor sorg.
2008-01-27

  NågonAnnans
Denna gillar jag!:) det bästa kanske inte alltid är att få reda på sanningen?
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO