Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig ännu min kära mor!

Den trettionde juni är det
två år sedan du lämnade
mig för alltid kära mor
men saknad efter dig
är forfarande lika stor

Du skulle ha fyllt sjuttiofem
nu i år.Det är ingen ålder
för att lämna jorden
förgott

Men elaka sjukdomar
kan komma fort
det var det som drabbade
dig världen är så grym
jag gråter ännu inombords

Jag älskar dig så på
söndag är det morsdag
då skall jag köpa en fin bukett
och lägga på din grav.Sov nu
så gott så kommer jag snart
din dotter som älskar dig
så enormt mycket.




Fri vers av Ann-christin
Läst 654 gånger
Publicerad 2005-05-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin