Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela tiden dyker det upp små små saker som visar att det finns nog hopp ändå.


..jag vaknar varje dag..

jag vaknar varje dag
det kan vara fåglar som kvittrar
när jag vaknar en sommardag
det kan vara ett uppgivet liv
som väcker mig en trött afton på puben

det kan vara en självmordsbombare i Pakistan
en vänlig blick av en på förhand dömd norrlänning
eller ett ord av kärlek som av misstag uttalas
av den som tror hon har bestämt sig

Det kan vara en makalöst skriven text på poeter.se
eller ett överraskande intyg från en nyfunnen vän
som vill förklara att om jag inte svarar idag så..
beror det på det och inte på det

eller bara ett tecken från en ängel som leder mig rätt

då vaknar jag
Jag vaknar varje dag




Fri vers av micke marin
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 17:57



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra Micke Mannen...


2014-05-31

  korpfjäder
Jag är glad för att du vaknar.
och för att du skriver. Jag gillar det .
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt. Det är alltid änglar. Aldrig deras Skapare.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin