Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett samtal på cafét med två gamla barndomvänner


..att samtala..

Jag försöker förklara
att jag är så trött på prylar.
Varför ska vi jaga så mycket prylar
hela tiden,
allt är så materialistiskt,
jag har så mycket prylar
som jag aldrig använder.

Jag är trött på dom
jag vill inte ha en enda pryl till.
Jag vill leva mitt liv istället.

- ja, du har ju ingen nästrimmer i alla fall, det ser man ju.




Fri vers av micke marin
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 18:00



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja, det där med prylar, prylar, prylar... först blir man stressad av allt som reklamen basunerar ut att man \'behöver\' och sen när man väl köpt och lagt på hög så blir man stressad av att man inte har tid att använda eller prova prylarna....
slutraden får mig verkligen att le :-)
2008-02-01

  korpfjäder
Du är kanske flata... jag lärde mig i USA, att det är ett tydligt signum, att hon inte tar bort håren i näsan...Mm. Så är det nog.
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
En sådan skulle jag behöva.
Irriterande med dessa näshår som kliar.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin