Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dessa vedervärdiga små kryp som invaderar våra skolor och fritis/dagis.


LÖSS !!!!!

Lössen

borta länge från Sverige

Lössen

hur har de
kommit hit?

Lössen

e ett himla gissel

Lössen

I plånboken blir det gnissel

Lössen

nå´nting måste göras

Lössen

Protester måste höras

Lössen

när de rika drabbas

då kanske nån´ting sker

Lössen

när ska de sluta oss drabba?
Vi vill inte ha dom mer.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 18:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
L öss gör illa
U tan undantag, alla
S å förtvivlan, lär skalla
E ka och svalla
N är ingen längre, med
! dom vill, knalla...
2008-01-27

    *Zenobia*
man känner igen ett löss på gången....
2008-01-27

  prinscess VIP
mmm det kan man ju undra
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska