Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill va ditt stöd

Vill hjälpa

men ser ett mörker

som är tät

en sköld som  ej går

att nå in i 

 

Vill va ditt stöd

men hur

ser bara smärtan i dina ögon

känner ditt lidande 

genom märg och ben

och hör ditt skrik i själen

 

Det krävs mer än ord

krävs  mer än medlidande

det krävs förståelse

och även om man har det

är vägen till dig lång 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson