Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosor


i vårens rosor

odlades kärlek

i djupaste del av
hennes hjärta

en oas den sanna meningen
hennes sollängtade löv

omringast av ömhet




Fri vers av Nasrin
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin