Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka om pengar



Vissa gör tavlor

En del, hela gallerier

För över 40 miljarder….

Galleri Jerome…

Om det varit förr

Så hade inte bara tavlan riskerat att hänga

I ett snöre…




Fri vers av LassO
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-01-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO