Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte min... mer än lite, men som sagt, det finns en del man kan säga som låter kul


Funny




I want a bloody steak

Oh do You want some fucking potatoes to

No shit man




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-01-27 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO