Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De man litar på, vill man kunna lita på, därför är sveken så mycket värre, ju närmare de kommer...


Svikare



Jag ser min vän igen
I sena timmen
Som för längesen
Nu kommer rimmen

Tillbaks, de som förut fanns
För dej, för mej
Ingen annan, eller annanstans
Kunde bättre göra sej

Så lätt att böja, vinkla ord
Som du, och jag, en gång
Men sveket var ett lust och rimmens mord
Och dikters död, en svanesång

Men inget kan glömmas, ditt stora svek
Du bara försvann, med alla stålar
Nu lukten man känner, av ruttet kräk
Hur mycket du fejar, sprutar och målar




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO