Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

 

 

Vad ville jag?

Vad önskade jag?

Vem ville jag vara?

Hur ville jag vara?

 

......det har jag glömt,

tappat bort som brödsmulor 

längst med stigen jag gick

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-27 21:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här känns det som om något stått i vägen för den viktigaste av faser...tycker det är ett stort djup i dikten och jag tycker enormt mycket om den!!!!
2008-02-02

    Nattviol
trots de uppätna smulorna,
eller kanske just därför..
formades du till den du är
ändå - oavsett vilka
tankar och önskningar du
en gång hade...
tankeväckande!
2008-01-27

  Ronny Berk
en text som ställer mej i fundering...ett sökande efter jaget eller ett försök till den medvetna glömskans villostigar...
2008-01-27

  Annika Persson
Varför lägga krut på \'vem man ville vara\' när man kan vara den man är? M v h Annika Persson
2008-01-27

  Leif Furstedt
Tänkvärda fina rader och frågor.
2008-01-27

  NågonAnnans
Det är tankar som ofta slår mig också, fint skrivet.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP