Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippa



Jag var ett vrak
i skummets vågor
på ensamhetens hav.

Jag var en gisten
oöst eka
Roderlös
och segelfläkt.

Utan ekolod
vräktes jag
i spillror
mot dig.

Du klippa
med ljus och värme
Hos dig
blir jag hel igen.






Fri vers av Thirre
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 18:36



Bookmark and Share


    Nattviol
det är så man känner
det salta vattnets smak
och hårdheten - läs:
tryggheten hos klippan
som tog emot dig..
fin!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre