Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig karaktär!

En dålig karaktär!

Nu får det vara bra för jag har fått nog
Jag ska aldrig mer göra så
Jag lovar
Hur många gånger har man inte sagt det till sig själv för att i nästa stund ändå vara där med fingrarna i kakburken och smaka av det förbjudna
Då man tänker
En gång till eller från, gör väl ingenting samtidigt som man även tänker
När fan ska jag lära mig att inte bryta mina egna löften
Men så jag antar väl att jag nu har fått dispens
med vetskapen om att jag har
en dålig karaktär

Ken Cassel
28/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-28 06:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl diktat!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel