Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbets blues

Ny arbets vecka och jag är redan trött
disken står i högar baksmällan
har satt sina tydliga spår

Jag sov länge en god sömn blev det
dammsug köket la in en snus och
kokade kaffe dagen börjar bra
trots att natten på fabriken är seg

Jag laddar ner stieg larssons sista
bok i millennium trilogin behöver
lite spänning mer action




Fri vers av Neal
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-01-28 11:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lägger du in snus INNAN du druckit kaffe?

Få se nu... Denne Stieg Larsson...Vad var det jag läste om honom? Hade han inte varit med i ett band?
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal