Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

axologi

 

 

är den vetenskap som behandlar avståndet då två människor lutar axel mot axel. Också på vilket sätt ansiktena är sammanslutna och vilka grader kroppen måste balansera sig, för att få en jämnvikt tillsammans.

Paxologi, är den vetenskap där kroppens delar sammansluter varandra, under en axologisk session. Då är även rösten inräknad, och på vilket sätt konsonanter uttalas. Detta har med den fonetiska bilden av det omedvetnas röst att skaffa, och under vilken ordning detta påverkar den emotionella bioduken, för att senare appliceras på ett vardagligt yttre.

 

Faxologi, är den vetenskap som behandlar drömmarnas språk, och efter en längre tids obunden REM sömn kvitteras en insikt ut genom ett pip till hypotalamus, möjligen i en form av deja vu.

 

Pausologi, är den vetenskap som behandlar något vi inte förstår, tex;

" har inte vi setts förut ? "

" ja möjligen. Kanske i ett annat liv ? "

" Det var konstigt. Det känns som jag känner dig fastän vi aldrig träffats"

" ja..det känns som jag känner igen mig själv i en okänd del av ditt gamla jag när vi träffas på nytt "

 

Sexologi, är den vetenskap som behandlar det mest väsentliga

men innan dess

styr Femologin

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 11:47



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*hjärtligt leende*
Tack för en informativ läsning!
2008-01-28

    Trast
Intressant slut. Styr inte alltid femologin?
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#