Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Shinin för hjälpen


Rubin

där krossade du mig och det föll färglada bitar av plast över hela rummet

nu ser du i mig med ditt tredje öga
köttiga
psykadeliska färger smittar
som könssjukdomar

du täckte mina ögonhålor med
dina
psykopatiska smaker förgiftar
mig

du tuppjuckar
du tokrunkar
jag spyr


du öppnade rubinen med en fet konservöppnare

vandrar sidenvägen upp mot min lever

flyter som en kokad kräfta i floden

röd och död

du använder salt som glidmedel

jag är en korall i Mururoa
jag är ditt kall som man

du kunde haft vilket ansikte som hellst
det var hatet som brann rött

banéret högt, i topp, som alltid
skeppet skunker, le, bara le


och där blixtrar porrfilmsleendet

där spottar du mig i munnen

där slipar du mina kanter

bränner bort det oönskade

Rubin möter Stål
hårt mot hårt

och vi kan andas.




Fri vers av objekt3
Läst 524 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 14:58



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar och inte. den gör ont, jag blir nästan färgblind.
2011-12-13

  Per Teofilusson
vilken resa!
2008-02-26

  lodjuret/seglare VIP
det låter så trist med ord som runka
som om det var fel med onani
men de flesta människorna
föredrar väl att göra just det
framför att leka och va torsk
på gatorna och kasta pengar
i den sortens -lyckobrunn-?
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det psykedeliska är verkligen motbjudande, liksom hela hippiegrejen.
Never trust a hippie!
2008-01-28

    Trast
Kompromisslöst, besmittat och groteskt. Men gnistor förefaller slå när stenarna slås mot varandra. Den nya skapelsen.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3