Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista djupdykningen i önskelistan, för nu är den slut.


Önskelista - Vishet





Jag önskar jag vore vis,
då kanske människor
skulle lyssna till mig.
Jag vill lära av andra
och jag vill att andra
ska lära av mig,
jag vill visa dem
min värld såsom den är.




Fri vers av Anna H
Läst 294 gånger
Publicerad 2004-04-03 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H