Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagad

Ligger

i spåret efter

påminner,

skär genom själen

 

Försökt gömma

försökt dölja

men det ligger där och drar

 

Jagad

på flykt från

vad som varit

letar efter ro

men går inte

sålänge det ligger där

och gror 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger
Publicerad 2008-01-28 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson