Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backen går upp

Lutar förfärligt

stegen går sakta

 

Tar bit för bit

försöker inte se ner

bakom ligger

ett dunkelt mörker

 

Backen går uppåt

men lätt att falla

och svårt att få fäste

att ta nästa steg

men sakta

sakta

kommer man fram 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson