Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klumpen

väger bly

tynger

gör en dyster

 

Blickar mot

snåret i

en mörk skog

 

Klumpen

känns som en börda

men försvinner nog aldrig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger
Publicerad 2008-01-28 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson