Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminns om vad som varit

Ser klart

genom dimman

Hör ljuden i tystnaden

leker med sinnet

 

Nycklen öppnar gångar

som bör vara slutna

 

Påminns om vad som varit

känner hoppet sina

och minnen glänsa i ögonvrån

och lusten och glädjen

i samma stund dö ut 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 134 gånger
Publicerad 2008-01-28 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson