Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taklag



Nu är taket lagt

I alla fall det första och allt är rest

Dock vill jag ha sagt

Det är dags för taklagsfest….




Fri vers av LassO
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-28 18:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kommer direkt
2008-01-28

  Lyckohäxan Enediel
Det är nog en av anledningarna till att tak bli lagda...:)
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO