Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17/10-01


i natten

nattens mörker omger mig stilla.
i tystnaden hörs endast jag.
tomma gator blir ett virrvarr.
vilse. jag har tappat bort det som betyder.
ett sus genom löven för mig.
jag andas in hösten. sakta.




Fri vers av drover
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 19:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som omsluter. Känner hösten i andetagen. =) Vacker. =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover