Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17/10-01


igen....och igen och igen

jag snuddar vid världen varje gång.
ingen anar hur liten jag känner mig.
en ensam gata i becksvart mörker.
men det finns hopp därinuti,
jag kommer klara mig ur det här med.
så nära att förgöras igen, drunknad.
hur tog jag mig till ytan igen?




Fri vers av drover
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 19:21



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förmedlar hopp. =) Väldigt fin. =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover