Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..och sen?..

Mina ögon vädjade inte längre
Och du pratade med mig igen

Du var inte rädd längre
och möjligen inte jag heller

förnedring ger aldrig stolthet
men jag sparkar fortfarande på dig

Kanske är det mina sista andetag
som fisken sprattlande på land

Mitt ego är på maskeradbal
av naturliga skäl

Med fjädrar och frack 




Fri vers av micke marin
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 19:23



Bookmark and Share


  korpfjäder
Nu gjorde du det igen!
Lyckades få mina inälvor att snurra ett varv och stanna upp.
Undrar om du har närkontakt med en mycket skicklig och väldigt förtrolig clown - det är som om du avslöjar den djupa tragiska hemligheten om vad det är som gör att en clown både roar och gråter. På en och samma gång.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin