Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/10-01


nära

i natten är det bara du och jag
dina andetag mot min nacke
du rör dig i sömnen, halvvaket
känner jag din kropp närmre
din arm som kramar i sömnen
vi andas i samma rytm
jag somnar om, nära dig




Fri vers av drover
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drover
drover