Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/10-01


får inte

jag trampar på förbjuden mark
jag får inte sakna dig
men jag önskar du var här
jag får inte drömma om oss
men du har gett mig hopp
jag får inte bli kär i dig
för då gör du sönder mig
överallt trampar jag på minor
letar efter någonstans
att slicka mina sår




Fri vers av drover
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drover
drover