Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt



Jakob jobba i åren sju

För att få sin Rakel till fru

Men när han vaknat upp ur ruset

I det som kallas, brudehuset

Så finner han till sin fasa

Att när han var lite på snuset

Så fick den drömmen rasa



För där låg nämligen Lea

Med sina lår hon brea

Och i 7 år till fick han gno

Innan han fick ro

Och kunde Rakel äkta

14 års suktan han smäkta

Fast 10 barn han ändå mäkta…




Fri vers av LassO
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 20:46



Bookmark and Share


  Blomster
Haha! Ja, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig...Tur att man har möjlighet ändå att göra nya val!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO