Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kallar det inte kvinnoförnedring, mer själsförnedring.


det var inte bara ett slag i bröstet
det var ett slag i personligheten
i själen
i hela mig
ett förnedrande slag av dig
en karl jag aldrig sett tidigare
som jag inte känner
benen viker
jag faller
skakar
kippar efter luft
ingen ser mig
sen
dras jag ut till luften
försöker andas
luft
ge mig tonvis med luft
snälla
eller stick hål på mig
och förgör det lilla som du lämnade
kvar på golvet

alla tittade,
utom jag.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 21:30



Bookmark and Share


  To
Bar skrivet och beskrivet.

De såg mig, men inte min själ. Ge mig kärlek eller förgör mig helt och hållet. Snacka om utelämnad och förnedrad. Hemskt när det finns vittnen som inte ens vågra ta reda på vad som försigår och ifrågasätta.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin