Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får lust att skratta

Ser dina tabbar

känner att nu åker du  dit

 

Du ler åt mina besvär

men med dina misstag

är du längre ner på skalan än jag

 

Jag har lust att skratta

men håller det för mig själv

för då är det inte mig du kan klandra

när allt går snett 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson