Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blir allt bättre

Vet att nedgången tagit hårt

men ser ut gången på grottan

 

Så glipan till vad som varit

och vad som kommer

är enormt stor

 

Nu blir allt bättre

det känner jag

äntligen börjar det klia i fingrarna

och lösningen är nära nog

att man kan ta på den 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson