Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tag

Orken gick ut

igår

lusten förra veckan

 

funderar

och funderar

men ser allt i grått

 

Men när vilan är över

är det nya tag som gäller

och då når man trotts allt

kanske lite högre 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson