Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


utveckling? Nej, Avveckling!




grotta
grävkäpp
eld

Gudar

SKRIFTEN

GUD

men…

mam… on…

mamm…on…

mammmon

MAMON

MAMMMMOOOONNN!!!

Vovve Villa Volvo

Volvo Vovve Villa

VILLA Volvo VOLVO! … vovve ………..




Fri vers av forskaren
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 19:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att status, ger så mycke
knepigt, i mitt tycke,
istället, borde själen
skötas, som ett smycke
Putsas på, lite mer, än bara
då och då, när nu rikedomen
ramlar in, och på så, mycke...
2008-01-29

  Carola Jeryd
Voff...voff...värsta hundlivet!
Rena hundkapplöpningen med fader \"Mammon\" som ivrig sponsor.
Jag väljer hellre\"grottstadiet\".
Tänkvärd läsning!
Kramiz
2008-01-29

  Michaela Dutius
Rolig lek med ord - men avslöjande en viktig undermening.
Väl gjort!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

forskaren