Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..står jag stilla..

Går långsammare nu
ibland stannar jag bara
och står där nästan stilla, nu

står jag stilla

tittar till vänster där
mellan husen
orange himmel

molnen röda och orange
himlen blåå och det ljusnar
en soluppgång

en soluppgång för att jag är sen
till arbetet, har försovit mig
visste att det fanns ett skäl

igårkväll såg jag på tv sent
det var ett program om bipolära

nu snart går jag nog

sn ar t




Fri vers av micke marin
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-01-29 20:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
Såg också den där soluppgången... helt otrolig.
En sådan där som bara måste tittas färdigt på.
Kul med en text som talar om att det är så. Att man försover sig för att få tillfälle att stå kvar alltså.
2008-01-29

    Miss matched
Tänker mig en man i kostym och James Bond väska i profil som står och ser på sin klocka. Mystik är ordet för denna text! Bra skrivet :D
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin