Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt fördärvad

förälskad

det är vad jag är

i

ditt ansikte

din doft

dig

 

du driver

mig

i fördärvet

 

kärlek

det är vad jag känner

för

din själ

din hjärna

dig

 

förtär mig inifrån

 

nu får du

ta och sluta

opp

 

snart försvinner

allt

mitt hopp

 

jag vill skrika

till mig själv

att sluta

tro för mycket

att inte

hoppas lyckan

mellan oss

 

den här dikten blev konstig, jag tror jag är lite ringrostig...

 

 

 

 

kanske på grund av dig.




Fri vers av Noname
Läst 387 gånger
Publicerad 2008-01-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname