Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allergi




Han kallades Sigge
Hade jättestora vita platå trädojjor
Och var enligt sig själv, en riktig höjdare

På bygglinjen så skulle han en gång
sortera och köra fram plank
Efter en stund så stod han och tittade på oss andra

Så läraren undrade om det inte gick bra
”Jo, men de var så mycket flugor
jag är allergisk mot flugor”
Blev hans svar….




Fri vers av LassO
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 22:09



Bookmark and Share


    Miss matched
”Jo, men de var så mycket flugor
jag är allergisk mot flugor”


Hahah, störtskön! ;D
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO